Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mszfkhu1/public_html/templates/mszfszk/functions.php on line 188
Általános felháborodás tapasztalható a deviza-hitelkárosultak körében a szerződések kötelező forintosítása miatt – számolt be a Magyar Szociális Fórum pénteken. Többen polgári engedetlenséget és utcai tüntetést fontolgatnak, egyesek egészen a kormány leváltásáig mennek el – jelezte a Pertársaság a Hitelkárosultakért önszerveződő csoporthoz küldött vélemények alapján. A hitelesek érdekeit felkaroló szervezet szó szerint idézett a véleményekből:

 

-          Csodás!!! Ismét egy "SEGÍTSÉG" a sok közül! Ez már tűrhetetlen!!!

-          Már megint becsapták az embereket. Valóban gusztustalanok.

-          Többért váltják át, mint amikor felvettem. Mégis mi fizetjük ki a válságot?

-          Állati jó! 146 forinton vettem fel a hitelem, a bank abszolút nyeresége a két árfolyam közti különbözet, plusz az irdatlan kamat. Köszönöm, jól sikerült segítség!

-          Nem adósmentés van hanem bank konszolidálás.

-          Meg kell lépni azt, hogy amire ezt véghez akarják vinni, ezekből a mocskos alakokból egy se legyen már hatalom közelében!

-          Nem elég, hogy éveken át becsaptak, megkárosítottak bennünket a bankok, most megint az egész árfolyam veszteséget az egyébként már a hitelbe bele rokkant emberekkel fizettetik meg. Mi meg mézes madzagnak kapunk pár ezer forintot. Gratulálok! Ez a fekete leves!

-          Ekkora aljasságot! 4,5 éve ígérgetnek: ez qrva nagy segítség! Amikor hatalomra kerültek 265 Ft volt az euró! A sz@r gazdaságpolitikának és nagy elszólásoknak (Szíjjártó, Kósa stb...) köszönhetően, most tartósan 300 Ft felett van (mindenki emlékszik, mit mondott Orbán Viktor ellenzékben a 300 feletti euróról?) Nekem a fejem sem fájna, ha az akkori árfolyamon törleszthetnék, de ha most forintosítom több lesz, mint amikor felvettem, s azóta milliókat "törlesztettem" az árfolyam miatt, a tőkém alig csökken.

-          Csak hitegettek mindenkit a szavazatok miatt,,aztán még rosszabbul járnak az emberek, mert azóta még gyengébb lett az összes valuta árfolyama!!

-          Nekem 147 Ft volt 8 éve, most akkor mi van, higgyem is el, hogy én 30 %-al jobban járok? Ne nézzék már hülyének az embert! Nyár óta folyamatosan emelik a részletemet.

-          ELFOGADHATATLAN!!

-          Ez nem segítség !!!!!

-          NEM VOLT DEVIZA!!!!!!!!!

-          Ez szemétség!!

-          Hát végünk van, most omlottam össze ezt semmiképpen nem szabad hagyni, nem véletlenül nem forintosítottuk magunktól a hitelt. Igen is meg kell hagyniuk a választást, hogy én döntsem el, mit akarok.

-          Emberek! Ki kell menni az utcára! Ki kell takarítani a parlamentet a szeméttől! Ha most nem tesszük meg,akkor mindenünket elveszik, és éhen döglünk!

-          Az évszázad csalása!

-          Szóval, akinek nem okozott nehézséget a pénz, annak 180-ért, aki meg amúgy is nehezen fizeti, az 256-ért!

-          Na, ebből háború lesz, de rendesen.

-          Szarházi, csaló banda.

-          Aki racionálisan gondolkozik, az nagyon keményen megküzd a bankkal a Bíróságon!! Perelni érdemes, ha meg akarsz ettől az egész csalástól szabadulni! Ne a kormány érdekeljen, hanem az igazságérzeted!!

-          Nincs más hátra tüntetni kell!Ha az internetnél sikerült meghátrálásra bírni ezeket a tetveket, sikerülni fog most is!

-          Ez lenne az adósmentés? Szinte a legmagasabb árfolyammal bebetonozni a tartozásokat? Utána már mehetünk a sóhivatalba, ha a piaci árfolyam jelentősen ez alá csökken.

-          Ha ezt meg merik lépni, akkor jön a polgári elégedetlenség és SENKI ne fizessen törlesztőt se fél évig!

-          Ez nem egyoldalú szerződésmódosítás??? Átverés az egész! Gusztustalan, amit művelnek!

-          Csak akkor, ha hagyjuk! Ha most nem jönnek ki az emberek az utcára, akkor mindenki csak saját magát hibáztassa a történtekért!!!

-          Mit lehet tenni? Utcára emberek! És nem ám békésen andalogni!!! El kell zavarni ezt a mocskos bandát!

-          Még nagyobb nyomorba "kényszerítik" az embereket!! Végül is a választásokon túl van az ország, majd megint kezdődik az hazudozás, félre beszélés, ígérgetés, és akinél lehet, "agymosás".

-          Az én véleményem hogy azért, hogy pl.: 160 Ft/Chf helyett ma 245 Ft/Chf. Árfolyamon kell fizetnünk annak nem a bankok az okozói. Hanem a régi és mai kormány gazdaság politikája. Ezért nekik kell ezt megoldani és nem látszatintézkedéssel.

-          A választások előtt ezt ha megmondják akkor nem szavaztak volna a Fideszre! Valamivel elkellett kábítani a választópolgárt!

-          Nem zárul le, a java most jön majd.

-          Legyen ott mindenki a Kossuth téren, november 17-én 18.00 órakor! Alkotmány utca végénél lévő oldalon, láthatósági mellényben, síppal.
A közfelháborodás napja budapesti szervezői NEM fognak KÜLÖN foglalkozni a devizaadósokkal, de együtt kell fellépnünk, nem csak a bankok ellen, hanem az országért is megéri küzdeni! +++

 


 

Látogatottság

3997129
Mai napon
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összesen
1104
2592
17520
3962935
46507
72262
3997129

Your IP: 3.145.59.187
2024-04-20 10:08